Bianchi is een historisch Italiaans merk. In 1885 begon het verhaal, toen de 20-jarige Edoardo Bianchi zijn eerste fiets maakte in een kleine werkplaats in Milaan. De producten waren zo goed dat na drie jaar Bianchi moest uitwijken naar een groter pand. Hij was de eerste Italiaanse fabrikant die rubberen banden gebruikte.

Sinds dan is Bianchi uitgegroeid tot een van de grootste namen in de fietsenbranche. Bianchi is ook al geruime tijd actief in het wielrennen als sponsor en leverancier van fietsen en onderdelen.

De Bianchifietsen zijn vooral bekend door de kleur "celeste": oorspronkelijk hemelsblauw, maar tegenwoordig vaak een soort zeegroen.


Prorace is een op en top Belgisch merk. Met bijna 30 jaar aan ervaring in het creëren, monteren en verkopen van fietsen kunnen wij, Prorace, een expertise garanderen waarmee we assisteren en adviseren bij het samenstellen van jouw droomfiets. Want een racefiets is zoveel meer dan een vervoers -of trainingsmiddel. Het is een deel van je identiteit, de ultieme koppeling tussen functionaliteit, sportiviteit en stijl. Dus waarom zou je meegaan met de massa? Waarom niet afstappen van het zoveelste standaardontwerp? Het is tenslotte niet zomaar een fiets. Het is jouw fiets. Dus waarom niet jouw design? Vertrek vanaf nul en bouw samen met ons jouw fiets op tot een uniek exemplaar waarmee alleen u kan uitpakken!


Cortina is het merk voor de mode bewuste man en vrouw. Een fiets moet iets zijn waarmee u zich kunt onderscheiden van de rest. Een aantal jaar geleden zag het team bij Cortina dat er vooral veel dezelfde typen fietsen op straat te zien waren. Bijna dezelfde modellen en weinig vrolijke kleuren. Een fiets was niet echt iets waarmee u graag zou willen vertonen als modebewuste man of vrouw. Deze situatie moest veranderen volgens Cortina. Een fiets waarmee u opvalt en uw persoonlijke stijl mee kan vertonen net als met kleding, een smartphone en andere accessoires. Kwaliteit en uitstraling staan voorop en worden door Cortina hoog in het vaandel gehouden. Sinds de jaren ’70 stond Cortina vooral bekend om het maken van no-nonsense stadsfietsen. Echter kwam hier dus in 2006 verandering in toen de focus verlegd werd op het maken van unieke kwaliteitsfietsen. Sindsdien is de Cortina fiets uitgegroeid tot een van de meeste bekende en hardst groeiende merken van Nederland.


Topkwaliteit fietsen voor een superscherpe prijs, dat is Gudereit. Gudereit fietsen staat voor drie generaties Duits vakmanschap en liefde voor techniek. Iedere fiets wordt in Bielefeld met de hand gemaakt. De fietsen kenmerken zich door hun comfortabele rijgedrag, schakelen makkelijk en hebben weinig onderhoud nodig.


Felt racing is een fietsconstructeur uit California. Felt produceert road, mountain, track, cyclocross, elektrische fietsen en cruiser bikes.


Niner is een fietsconstructeur uit Colorado, die vooral gespecialiseerd zijn in "29er mountain bikes". Ook cyclocross en sportieve tourfietsen behoren tot het gamma.


"Wij maken fietsen, de allerbeste kinderfietsen." Early Rider is een Engelse constructeur, uit Henley, van kinderfietsen. Early Riders zijn wereldwijd gegeerd en de kwaliteit van het ontwerp blijft stijgen, maar de basis blijft hetzelfde. Klein, rusteloos en gepassioneerd over de vervaardiging van kinderfietsen.


Als ze fietsen voelen ze zich stoer, het vergroot hun wereld en geeft ze meer vrijheid. Dat geldt voor de allerkleinsten, die voor het eerst een loopfiets uitproberen, maar ook voor oudere kinderen die al zelfstandig naar vriendjes en de voetbalclub mogen fietsen. Alpina maakt voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar dé fiets van hun dromen. Mooi en van de allerbeste kwaliteit. Kinderen magie bezorgen, daar doen we het voor.


Frappé fietsen worden ontworpen en geproduceerd in Tsjechië. De focus ligt op handige lifestyle fietsen.


Dahon is de wereldleider in plooifietsen. Het bedrijf uit Los Angeles is opgericht in 1982 en bezit meer dan 200 patenten en een marktaandeel van 65%, en mag zich terecht dé referentie noemen.