Bianchi is een historisch Italiaans merk. In 1885 begon het verhaal, toen de 20-jarige Edoardo Bianchi zijn eerste fiets maakte in een kleine werkplaats in Milaan. De producten waren zo goed dat na drie jaar Bianchi moest uitwijken naar een groter pand. Hij was de eerste Italiaanse fabrikant die rubberen banden gebruikte.

Sinds dan is Bianchi uitgegroeid tot een van de grootste namen in de fietsenbranche. Bianchi is ook al geruime tijd actief in het wielrennen als sponsor en leverancier van fietsen en onderdelen.

De Bianchifietsen zijn vooral bekend door de kleur "celeste": oorspronkelijk hemelsblauw, maar tegenwoordig vaak een soort zeegroen.


Argon 18 is een Canadees fietsenmerk, dat in 1989 werd opgericht door oude-wielrenner Gervais Rioux in Montreal, Quebec. De naam is een verwijzing naar het scheikundige element Argon, dat 18 als atoomnummer heeft. Argon 18 is sponsor van professionele wielerploegen en triatleten.


Zannata is een gerenommeerd Belgisch merk van fietsen. Het merk heeft als doelstelling om aan elke fietser de juiste fiets aan te bieden. Competitieve en recreatieve fietsers alsook modderduivels met een crossfiets of mountainbike zullen bij ons hun gading vinden.


Cortina is het merk voor de mode bewuste man en vrouw. Een fiets moet iets zijn waarmee u zich kunt onderscheiden van de rest. Een aantal jaar geleden zag het team bij Cortina dat er vooral veel dezelfde typen fietsen op straat te zien waren. Bijna dezelfde modellen en weinig vrolijke kleuren. Een fiets was niet echt iets waarmee u graag zou willen vertonen als modebewuste man of vrouw. Deze situatie moest veranderen volgens Cortina. Een fiets waarmee u opvalt en uw persoonlijke stijl mee kan vertonen net als met kleding, een smartphone en andere accessoires. Kwaliteit en uitstraling staan voorop en worden door Cortina hoog in het vaandel gehouden. Sinds de jaren ’70 stond Cortina vooral bekend om het maken van no-nonsense stadsfietsen. Echter kwam hier dus in 2006 verandering in toen de focus verlegd werd op het maken van unieke kwaliteitsfietsen. Sindsdien is de Cortina fiets uitgegroeid tot een van de meeste bekende en hardst groeiende merken van Nederland.


Qwic is een Nederlandse fabrikant van elektrische fietsen. In het verleden produceerde QWIC ook elektrische scooters. In 2006 is QWIC opgericht door Taco Anema, nog altijd CEO van het bedrijf, en Michiel Hartman. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam wordt er gewerkt aan innovatieve e-bikes.


Oxford Fietsen maken zit in ons bloed. Het stroomt door onze aderen en het brengt ons hart “in vervoering”. Voor ons betekent ‘sterk in fietsen‘ dan ook meer dan bekwaam zijn in het maken van fietsen. Het betekent ook dat we sterke fietsen maken, zoals we zelf graag een fiets zouden willen. Degelijk, comfortabel, duurzaam, betrouwbaar en veilig.

Een fiets voor het leven. Een fiets bestendig tegen alle omstandigheden, ja, zelfs tegen Belgische buien en wegen.


Niner is een fietsconstructeur uit Colorado, die vooral gespecialiseerd zijn in "29er mountain bikes". Ook cyclocross en sportieve tourfietsen behoren tot het gamma.


Als ze fietsen voelen ze zich stoer, het vergroot hun wereld en geeft ze meer vrijheid. Dat geldt voor de allerkleinsten, die voor het eerst een loopfiets uitproberen, maar ook voor oudere kinderen die al zelfstandig naar vriendjes en de voetbalclub mogen fietsen. Alpina maakt voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar dé fiets van hun dromen. Mooi en van de allerbeste kwaliteit. Kinderen magie bezorgen, daar doen we het voor.